Як окупанти будуть відновлювати приватний сектор Маріуполя



В Маріуполі 48 тисяч приватних будинків. Окупанти щойно приступили до інспекції цих споруд. До цього часу жодної допомоги на відновлення пошкоджених домогосподарств маріупольці від окупантів не отримували.

Як розповів 0629 місцевий мешканець з селища Новотроїцьке Лівобережного району Маріуполя, вчора в його будинок прийшла комісія. Також комісія відвідала будинок його батьків в Парковому селищі, в Центральному районі Маріуполя.

Повідомили наступне:

Окупанти нададуть матеріали для відновлення кровлі, вікон, дверей.

Компенсацій за втрачене майно не буде, і не чекайте.

Веранди, гаражі, технічні споруди відновлюватись не будуть взагалі.

«Я спита,, чи компенсують мені те, що я вже відремонтував за власний кошт. А я придбав шифер і залатав кровлю, бо не хочу, щоб дощ мені на голову капав. Але члени комісії, а це дві жіночки, мені пояснили, що все, що я відновлював за свій кошт, ніхто компенсувати не буде. Ну добре, що хоч вікна пообіцяли вставити», - розповів чоловік. 

За словами окупантів, відновити «тепловий контур» вони обіцяють до зими.

Нагадаємо, що окупанти обіцяли компенсувати власник зруйнованого житла збитки в обсязі  16 тис. російських рублів за квадратний метр. Але зараз члени комісії кажуть власникам, що компенсацій не буде.

Напередодні окупаційна адміністрація провела обслідування багатоповерхових будинків. Біля 900 з них підлягають демонтажу.

Читати також: Погодитись не можна відмовитися. Що зможуть купити маріупольці на фейкову компенсацію окупантів за зруйноване житло

Майже 1000 будинків під злам. Окупанти завершують обстеження того, що наробили



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW