Українські захисники успішно відбили штурм росіян у напрямку Довгенького та Долини – зведення Генштабу



У Генеральному штабі Збройних Сил України розповіли про ситуацію на фронтах захисту країни від російської збройної агресії.

Так, українські воїни відбили штурм ворога у напрямку Довгенького та Долини. Ворог може продовжувати спроби штурмових дій для спроби наступу у напрямку Ізюм – Слов’янськ. На Краматорському напрямку окупанти обстріляли зі ствольної артилерії та мінометів Тетянівку, Миколаївку, Криву Луку, Сіверськ, Серебрянку та Спірне, також російська авіація завдала удару неподалік Верхньокам’янського.

Ворог продовжив обстріли на Бахмутському напрямку. Цього разу під вогневе враження потрапили Берестове, Білогорівка, Соледар, Покровське, Бахмут, Опитне, Весела Долина, Вершина, Травневе, Кодема, Торецьк та Шуми. По Торецьку завдали ракетно-авіаційного удару, неподалік Берестового відпрацювала ворожа авіація.

Окупанти обстріляли коксохімічний завод у Авдіївці, а також Веселе, Мар’їнку, Новомихайлівку, Павлівку, Причистівку, Залізничне, Білогір’я, Малу Токмачку, Новоданилівку та Камʼянське. У Кам’янці, Авдіївці та Новомихайлівці здійснив авіаудари.

На Південнобузькому напрямку російські окупанти намагаються завадити перегрупуванню українських військ. Вели вогонь артилерії у районах Білої Криниці, Партизанського, Благодатного, Киселівки, Новогригорівки, Зорі, Котляревого, Шевченкового, Степової Долини, Українки, Миколаєва та Кульбакиного.

Нагадаємо, у боях із російськими окупантами загинув колишній футболіст полтавської "Ворскли".

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW