У Запорізькому регіону за півроку майже 30 тисяч безробітних встали на облік



За січень-червень 2022 року матеріальні виплати отримали 29,9 тис. безробітних, які перебували на обліку служби зайнятості, що на 24,6% менше, ніж у минулому році.

Про це повідомили у прес-службі Запорізької ОВА, передає 061.

За сприяння служби зайнятості протягом січня-червня 2022 року 5,1 тис. осіб знайшли роботу, в тому числі 4,5 тис. безробітних, з них 168 безробітних з числа внутрішньо переміщених осіб та 93 безробітних з учасників АТО/ООС. З початку року 229 безробітних проходили професійне навчання, перенавчання та підвищення кваліфікації.

З початку року 677 осіб брали участь в громадських та інших роботах тимчасового характеру.

«Не дивлячись на складну ситуацію на ринку праці в Запорізькому регіоні, підприємства та бізнес продовжують працювати, тож робота є.Фахівці служби зайнятості продовжують у повному обсязі надавати послуги нашім клієнтам: і роботодавцям, і шукачам роботи. Сьогодні з’являються нові програми для розвитку підприємництва та навчання українців», - зазначила директорка Запорізького обласного центру зайнятості Ірина Дуднік.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що якщо у квітні 2022 року в середньому по області щоденно статус безробітного отримували 99 осіб, то у червні – по 174 особи щоденно.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW