Вінницький письменник узяв у руки автомат замість друкарської машинки



Василь Пастушина – Вінницький письменник, автор кількох збірок віршів та роману, також займається журналістською діяльністю та є філософом. Має велику кількість літературних та наукових нагород.

Вінницький письменник узяв у руки автомат замість друкарської машинки, фото-1

Тепер Василь вступив у територіальну оборону та побував на фронті. Письменник каже, що від початку йому хотілося бути корисним для своєї країни, але практично нічого не знав про те, як проходить служба і що насправді відбувається у житті військових. Ті здогади, які в нього були, зовсім не підтвердилися, коли Василь потрапив до лав захисників України. Новий боєць зізнався, що перші дні були найскладнішими, але зрештою йому вдалося звикнути до такого життя. Особливо допомогли інші бійці, які надали Василеві підтримку та дали потрібні поради.

Наразі Василь у ротації, зміг повернутися додому на деякий час. Як каже новий захисник, відчуття при цьому досить незвичайні. Василь радий побачити своїх близьких, радий тому, що вцілів на фронті, але з іншого боку відчуває, що це ще не кінець, і інші досі перебувають на фронті. Але незабаром Василь знову повернеться на позиції та продовжить захищати Україну від вторгнення ворога.

Джерело: Вінницький бізнес портал



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW