Директор Одеського зоопарку звільнив співробітника-сепаратиста



Директор Одеського зоопарку Ігор Біляков звільнив співробітника установи, який поширював у мережі сепаратистькі дописи та був покараний судом.

Про це повідомили у пресслужбі зоопарку.

За словами Білякова, про те, що над над робітником за доглядом за тваринами сектору копитних відбувся суд, він дізнався учора із соцмереж. Відомо, що співробітник зоопарку 14 лютого поточного року розмістив у забороненій мережі "Однокласники" пост сепаратиського змісту. Суд покарав його умовним терміном.

"Цей робітник прийшов на роботу до зоопарку у червні минулого року. Ніяких претензій по роботі до нього не було. Ніяких антиукраїнських настроїв він не виказував. Але, нажаль, несподівано ми дізнаємося ось таке. Зоопарк - це публічне, соціально значиме місце. Колектив нашого зоопарку намагається у цей тривожний воєнний час зберегти зоопарк. Зоопарк працює для відвідувачів, щоб надати одеситам позитивних емоцій, надати впевненості, щоб допомогти приблизити нашу спільну перемогу над ворогом. Тому у зоопарку не може працювати людина, яка не має твердої патріотичної позиції", - вважає Біляков.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW