День і ніч в Новомосковську минули без надзвичайних ситуацій



Міський голова Сергій Рєзнік розповів про ситуацію в Новомосковську на ранок 11 липня.

"День і ніч тихі, без сирен. Дякуємо нашим хлопцям і дівчатам, які забезпечують цю тишу!

Та в інших містах нашої області не так тихо. Ворог навпаки посилює обстріли зі ствольної артилерії прикордоння у Криворізькому та Синельниківському районах. На щастя, без постраждалих, але з руйнуваннями приватних господарських будівель і знищенням сільськогосподарської техніки.

Наразі ситуація контрольована.

Щодоби поліція перевіряє велику кількість осіб на можливу причетність до диверсійно-розвідувальних груп, шукає колаборантів і прихильників руського міра, які слугують навідниками для ракетних обстрілів. Маєте підозри – повідомляйте правоохоронцям – поліція і СБУ зроблять свою справу. Це – наша безпека. Це – очищення нашого суспільства від кремлівської чуми.

Починається черговий робочий тиждень. Працюємо. Допомагаємо фронту. Приймаємо переселенців, організовуємо їм допомогу.

У територіальному центрі по Паланочній, 29 триває безкоштовна видача проднаборів для різних  категорій новомосковців, які потребують допомоги.

На цьому тижні скликаю позачергову сесію. На порядок денний виношу важливі питання життєдіяльності міста. Впевнений, що ці питання знайдуть підтримку у депутатів задля інтересів міста та городян.

Звертаю увагу, що у зв’язку зі спекотним періодом в нашому регіоні фіксуються випадки ботулізму та спалахи харчових отруєнь. Страждають діти. Причиною захворювань Держпродспоживслужба називає непатрану річкову рибу, тушонку домашнього виготовлення, молочні продукти та страви, які готуються «про запас», що призводить до накопичення у них збудників інфекційних захворювань. Не купуйте продукти, які продають з землі.
Дбайте про здоров’я", - написав він у соцмережі.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW