ЗСУ штурмовиками нанесли удар по скупченню ворога на Херсонщині, - ВІДЕО



У операційній зоні ОК "Південь" ворог тримається за рубежі оборони, не просуваючись суходолом, не маючи можливостей та потужностей створення нових ударних угруповань. Нашими військами тримається тенденція постійного напруження ворога через несподіване застосування різних форм та способів впливу.

Про оперативну обстановку на півдні України станом на вечір 10 липня повідомляє  ОК "Південь".

Тримаючи контроль на суходолі, застосуванням авіації – парою штурмовиків – нанесено удар по скупченню противника на Херсонщині. Уражено командно-спостережний пункт рашистської артилерійської бригади та контрольно-командний пункт росгвардії, який напередодні атакували.

Наразі підтверджені втрати противника складають: 38 рашистів, 10 одиниць техніки, серед яких: 4 гаубиці «Мста-Б», переносний зенітно-ракетний комплекс та 5 одиниць авотехніки. Знищено 2 склади боєприпасів на Херсонщині.

В штормовому Чорному морі зменшено кількість великих десантних кораблів до 2, а 2 ракетних кораблі продовжують чатування із 16 «Калібрами» на борту.

Не нехтуйте питаннями власної безпеки, пам’ятайте про підступність ворога та надійність сил оборони. Переходьте в укриття при наявності повітряної загрози, перевіряйте інформацію на достовірність, не поширюйте даних про наші підрозділи, їх переміщення, дію та інше без погодження з військовим командуванням.

Наша сила в єдності! Разом до Перемоги!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW