Вночі на Солом'янці у Києві з вогню врятували трьох людей



У Солом'янському районі Києва цієї ночі під час гасіння пожежі у квартирі надзвичайники врятували трьох людей.

Про це повідомили у ГУ ДСНС у м. Києві.

Ми маємо Telegram-канал "Головні новини Києва - 44.ua". Долучайтесь та читайте, щоб не пропустити важливі новини та завжди бути в курсі.

Близько третьої ночі сталася пожежа у п'ятиповерховому житловому будинку на вулиці Єреванській, 14-Б. Горіла одна із кімнат квартири на першому поверсі. Під час розвідки пожежники врятували трьох людей, які перебували у квартирі, - йдеться в повідомленні.

За даними рятувальників, була врятована жінка 1985 року народження. Її оглянули медики, а від шпиталізації вона відмовилася. Також серед врятованих двоє чоловіків. Один із них 1983 року народження був госпіталізований з опіками 1-2 ступені тулуба та рук. Інший постраждалий також перебуває в опіковому центрі. У чоловіка 1978 народження отруєння дихальних шляхів продуктами горіння.

Вогонь на площі 20 квадратних метрів загасили менш ніж за годину. Внаслідок пожежі вщент згоріла житлова кімната квартири, а також закопчені стелі та стіни.

Причину та обставини пожежі встановлюють правоохоронці.

Також ми повідомляли про те, що 5 липня сталася пожежа у дев`ятиповерховому житловому будинку у Шевченківському районі столиці. Рятувальники з'ясували, що вогонь спалахнув в одній з кімнат в квартирі на першому поверсі. На жаль, під час пожежі, загинула літня жінка.

Окрім того, писали, що в Дарницькому районі столиці сталася пожежа в багатоповерхівці. Вогонь спалахнув в одній із квартир на 21-му поверсі 26-ти поверхового житлового будинку, повідомили в ДСНС. В результаті пожежі постраждало двоє людей - 28-річна жінка та 32-річний чоловік. Їх передали медикам, втім, від госпіталізації вони відмовилися.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW