ТОП 5 новин тижня від ДБР



ДБР працює. ТОП 5 новин тижня (ВІДЕО)

1️⃣ Народному депутату Олексію Ковальову повідомлено про підозру у державній зраді та пособництві державі-агресору. Слідство встановило, що він обійняв посаду в «уряді Херсонської області». Йому загрожує покарання до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення з конфіскацією майна.

2️⃣ ДБР ініціювало відсторонення від посади заступника голови Харківської обласної ради. У нього наявний паспорт громадянина рф. Посадовець отримав документ у 2014 році в Севастополі. Питання відсторонення його від посади розглядатиме Харківська облрада.

3️⃣ ДБР повідомило про підозру у держзраді колишньому командиру підводного човна "Запоріжжя". Він перебіг на бік ворога у 2014 році. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

4️⃣ ДБР затримало членів угруповання, яке викрало з поштового відділення Держспецзв’язку цінностей на 90 мільйонів грн. Троє осіб затримано. Вони підозрюються у викраденні чужого майна у великих розмірах. Санкція статті передбачає ув'язнення від 5 до 8 років.

5️⃣ З початку війни ДБР розслідує 600 проваджень щодо зрадників та колаборантів. За державну зраду - 440 кримінальних проваджень, за колабораційну діяльність порушено 136 проваджень, 8 - щодо пособників державі-агресору.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW