У сквері в центрі Львова проведуть концерт, щоб зібрати гроші для ЗСУ



Концерт на підтримку ЗСУ проведуть у львівському сквері "На валах". 

У неділю, 10 липня, о 16:00 у Львові навпроти міського арсеналу у сквері "На валах" відбудеться концерт хорової школи та капели "Дударик". Зібрані під час концерту кошти передадуть Збройним силам України. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

"Це черговий концерт серії щонедільних виступів капели на підтримку ЗСУ. Радо представимо нові і знані народні та авторські твори вашій увазі. Приходьте, бо і в часі війни душі потрібен перепочинок і заряд до продовження боротьби", – зазначив керівник капели Дмитро Кацал.

Окрім недільних концертів, для підтримки армії капела також заснувала проєкти "Друзі з фронту" та "Прийняття". Щочетверга о 14:00 на YouTube та у соцмережах хористи презентують пісні, які поцупили у нашого народу росіяни. Капела ідентифікує співанки, відшукує оригінальний текст, далі твори аранжуються, розучуються і презентуються для широкого загалу.

Довідково. Капела заснована в 1971 році Миколою Кацалом за сприяння Українського Музичного Товариства у Львові. За 50 років концертної діяльності хор дав понад 3000 концертів по всьому світу. "Дударик" випустив майже 20 альбомів та має безліч відзнак державного та міжнародного рівнів.

Читайте також: У Львові шукають людей, що готові прийняти дітей, які через війну залишилися без батьківського піклування

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW