Пенсіонер МВС у Києві орендував авто, а потім їх продавав



У Києві правоохоронці викрили колишнього працівника МВС на пенсії, який організував незаконну схему крадіжок авто. Тепер чоловікові загрожує до 9 років позбавлення волі.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби Київської міської прокуратури.

Долучайтесь до нашого Telegram-каналу "Головні новини Києва – 44.ua". Там ми публікуємо ще більше важливих та актуальних новин Києва, області та України.

Дарницький районний суд Києва, за підтримання обвинувачення Київською міською прокуратурою, виніс вирок організатору схеми незаконного продажу автомобілів. Пенсіонера МВС, який взяв в оренду 16 автомобілів і незаконно продав, засуджено до 9 років позбавлення волі.

Як повідомили в прокуратурі, слідство встановило, що місцевий мешканець – пенсіонер МВС укладав з потерпілими договори оренди автомобілів та сплачував кошти за перший місяць оренди.

Після цього орендований автомобіль відганяли у “відстійник”, перебивали номери кузова та агрегатів й здійснювали перепродаж.

Правоохоронці встановили 16 фактів незаконного заволодіння автомобілями різних моделей. Збитки потерпілих складають близько 1, 4 млн гривень.

Судом призначено покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що до київської поліції надійшла скарга про продаж харчів сумнівного походження. Правоохоронці провели обшук на складі у Оболонському районі, де виявили харчову продукцію іноземного походження, а також пакувально-фасувальну техніку.

Крім того, ми писали, що на Київщині місцева мешканка допомагала окупантам розшукувати учасників АТО і бійців тероборони. За інформацією СБУ, у селищі Ворзель жінка передавала російським загарбникам адреси проживання колишніх військових і бійців тероборони.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW