Хабар для начальника райвідділу поліції: на Тернопільщині не змогли довести вину обвинуваченого



Цю справу у суді розглядали два роки, а обвинуваченому “світило” до 5-ти років в’язниці. Як стало відомо “Терміново”, чоловіка звинуватили у тому, ніби він пропонував хабаря начальнику райвідділку поліції.

Подія трапилася понад два роки тому. Після того, як авто кременчанина потрапило в ДТП (без його участі), він прийшов до районного відділку поліції, аби забрати транспортний засіб. У розмові з правоохоронцями запитав – що має зробити для цього. Проте полісмени, ймовірно, по-своєму зрозуміли запитання чоловіка та розцінили його, як пропозицію хабаря.

7 липня 2022 року Кременецьким районним судом Тернопільської області виправдано обвинуваченого за ч. 3 ст. 369 КК України (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) у зв’язку із відсутністю складу злочину.

Згідно з повідомленням про підозру, обвинувачений перебуваючи в кабінеті начальника поліції і пропонував останньому незаконну винагороду за повернення автомобіля, який перебував на арештмайданчику.

Вироком суду встановлено, що належних та допустимих доказів, які б підтверджували факт пропозиції незаконної винагороди досудовим розслідуванням не здобуто, а наявні у матеріалах провадження докази є недопустимі. Рішення суду не набрало законної сили.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW