Наші авіатори тричі нанесли удари парами гелікоптерів по опорному пункту, скупченню противника й ворожої техніки в районі Давидова Броду і Правдиного, - ОК "Південь"



В ОК "Південь" повідомили про поточну оперативну обстановку на півдні України: підсумок 07.07.2022.

Обстановка в зоні відповідальності напружена, динамічна, але підконтрольна силам оборони.

Противник продовжує ведення бойових дій на зайнятих рубежах оборони.

Нових ударних угруповань не створює, дотримується тактики артилерійсько-мінометних обстрілів, авіаційних ударів та ракетних атак.

В ході повітряного протистояння над Чорним морем ворожий винищувач Су-35 застосував керовані ракети “повітря-повтря” по парі наших штурмовиків. Для нас – без втрат, для ворога – без успіху.

На Херсонщині противник ударним гелікоптером Ка-52 намагався атакувати наші позиції, але без наших втрат і свого успіху був змушений втекти, ухиляючись від вогню у відповідь.

Після масованого ракетного удару зранку по Очакову та Миколаєву, ввечері з важкої стволової артилерії обстріляно околиці Галіциново на Миколаївщині. Без людських втрат.

Наші авіатори тричі нанесли удари парами гелікоптерів по опорному пункту, скупченню противника й ворожої техніки в районі Давидова Броду і Правдиного.

За підсумками роботи наших ракетно-артилерійських та інших підрозділів втрати противника складають 12 рашистів, танк, гаубиця «Мста-Б», склад боєприпасів і БПЛА «Орлан-10», знищений при спробі вести розвідку в районі Високопілля.

Вороже корабельне угруповання продовжує загрожувати застосуванням 40 ракет типу «Калібр» з чотирьох надводних та двох підводних носіїв, що разом з трьома вдк чатують на сторожі північно-західної частини Чорного моря.

Заходи безпеки не втрачають актуальності, сигнали  тривог  - обов'язкові до виконання, обмеження правового режиму воєнного стану  - це не перешкода, а турбота про вашу безпеку.  Не піддавайтесь на провокації, не довіряйте ворожій пропаганді. Вірте в сили оборони і в нашу спільну Перемогу!

Все буде Україна!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW