Ракетні обстріли Хмельниччини, Харківщини і стабільно важка ситуація на Херсонщині: головне за ніч по регіонах



Розпочалася сто тридцять третя доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Російські окупанти продовжують завдавати ракетних ударів по об’єктах у Миколаївській області. Залишається подальша загроза таких дій. У готовності до завдання ракетних ударів по об’єктах на території України утримує в морі чотири носії високоточної зброї.

Редакція розкаже як минула ніч у найгарячіших точках України.

По Хмельниччині рашисти випустили чотири ракети

Окупанти випустили чотири ракети по області – одну збила ППО, три інші прилетіли в одну з громад Хмельницького району. Одна людина поранена, загиблих немає.

На Сумщині чергові обстріли

По Новослобідській громаді окупанти випустили 10 мін з міномета, Шалигінська громада − 18 прильотів і ворожі безпілотники скидали вибухівку. Попередньо жертв немає.

На Дніпропетровщині ворог вдарив із артилерії 

російська артилерія вдарила по Криворізькому району, обстріляна Широківська громада. У селі Шестірня пошкоджено кілька житлових будинків. Без жертв.

На Харківщині не припиняються обстріли

Окупанти поцілили в корпус НПУ ім. Г.С. Сковороди, обстрілювали Ізюмський, Харківський, Чугуївський, Богодухівський райони. За добу поранення дістали троє людей: двоє в Чугуївському районі, з них одна дитина.

На Донеччині за добу — 6 загиблих і 21 поранений цивільний

Пошкоджено 26 об’єктів, в тому числі 19 житлових будинків, школа, РМЗ, ПТУ. За добу — 6 загиблих і 21 поранений цивільний.

Обстріл Слов'янська: місцева влада закликає до евакуації

У результаті вчорашнього обстрілу міста двоє людей загинули та семеро поранені, повідомив керівник Слов'янської ВЦА Вадим Лях.

Всього від початку масштабних бойових дій у громаді загинуло 17 людей та 67 осіб дістали поранення.

На Херсонщині ворог здійснює артобстріли

Артобстрілами знищена соціальна інфраструктура у Високопільській та Нововоронцовській громадах, пошкоджено багато будинків.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW