В Одесі суд покарав розпусників за секс на пляжі,-18+



Громадянина Білорусі та українку, які публічно займалися сексом у пляжному кафе Public Beach Club на 12-й станції Великого Фонтану Київський районний суд Одеси визнав винними у груповому хуліганстві.

Такий вирок ухвалив суддя Вадим Іванчук, пише "Думская".

Чоловіку суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі на рік та шість місяців, замінивши його річним випробувальним терміном, жінці – на рік, з аналогічним випробувальним терміном.

«Реалізуючи свій злочинний намір і усвідомлюючи суспільно небезпечний характер своїх дій, передбачаючи їх суспільно небезпечні наслідки та бажаючи їх настання, за мотивами явної неповаги до суспільства, звинувачений у приблизний період часу з 12:45 по 12:55 11 червня 2022 року громадському місці на території відпочинкового закладу Public Beach Club, розташованому на набережній 12-ї станції Великого Фонтану, між сьомим і восьмим траверсами, перебуваючи у відкритому бунгало №2, діючи групою осіб спільно з обвинуваченою, вчинив грубе порушення громадського порядку, що супроводжувалося винятковим чином суміщеним з демонстративною зневагою до загальноприйнятих норм моралі, проявом безсоромності та грубої непристойності в присутності інших осіб, а саме здійснив статевий акт неприродним способом шляхом орогенітального контакту з обвинуваченою.

Продовжуючи реалізацію свого злочинного наміру, спрямованого на грубе порушення громадського порядку, у приблизний період часу з 12:55 по 13:20, грубо порушуючи громадський порядок, виявляючи безсоромність та грубу непристойність, у присутності інших осіб, обвинувачений зняв із себе предмети одягу, оголивши свої статеві органи і здійснив особливо непристойні рухи тіла, вступивши в статеві зносини і здійснивши статевий акт із обвинуваченою», — зазначається у вироку.

22 червня обидва фігуранти резонансної справи уклали з прокуратурою угоду про визнання провини, попросивши суворо їх не карати, і в результаті відбулися умовним терміном.

Нагадаємо, раніше речник обласної військової адміністрації Сергій Братчук заявив, що порушників громадського порядку обдарували повістками у військкомат і вони вже проходять медкомісію. Згодом, з'ясувалося, що чоловік — іноземний громадянин, а жінка не є військовозобов'язаною. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW