ЗСУ підійшли впритул до окупованого Херсона, але зброї ще не достатньо



Збройні сили України можуть похвалитися тактичними успіхами.

Станом на 4 липня Збройні сили України підійшли впритул до околиць окупованого Херсона, проте ще не мають потрібних сил та засобів для звільнення міста. Про це повідомило видання "Українська правда". 

"Збройні сили країни вже можуть похвалитися тактичними успіхами. Військовий розвідник каже, що зараз передові частини знаходяться в радіусі снайперської дії (за кілометр) від околиць Херсона. Наступні тиждень-два будуть ще цікавішими", - йдеться у повідомленні. 

Те, що зараз відбувається, ще не схоже на повноцінний контрнаступ. Україна як і раніше зосереджена на тому, щоб зупинити неухильне просування росії на сході. 2 липня наші війська відступили від Лисичанська в Луганській області і її південне угруповання не має переваги у співвідношенні три до одного, яку рекомендують стратеги для успішного наступу. 

Командир української розвідки з позивним Бандерас каже, що ситуація може змінитися, лише якщо на південному фронті буде використовуватися більше західних ракетних систем. Наразі там дислокується лише кілька гаубиць M777.

Інший український боєць розповів, що ворог побудував під землею укріплені бункери. Коли українці намагаються витіснити росіян, ті повертаються в більшій кількості.  

Читайте також: На Зміїному підняли український прапор

Фото на головній: ТАСС



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW