4 липня - День Національної поліції України



 4 липня - День Національної поліції України. З такої нагоди співробітників поліції привітав начальник ГУ НП в Дніпропетровській області Анатолій Щадило.

"Вітаю усіх поліцейських Дніпропетровщини з професійним святом – Днем Національної поліції України", - йдеться на Facebook-сторінці ГУ полції.

"Сьогодні наша країна переживає важкі часи і перед українськими поліцейськими постали нові завдання. У цей складний для держави час ми служимо заради безпеки українського народу та протистоїмо ворогу. 

Ви працюєте 24/7, виявляєте ворожих інформаторів та диверсантів, виїжджаєте на небезпечні ділянки нашої області та документуєте воєнні злочини, наражаючи себе на небезпеку.  Допомагаєте громадянам та тим, хто постраждав від російської агресії. Вдячний усім поліцейським, які опікуються родинами переселенців, несуть службу на блокпостах. Тим героям, які боронять територіальну цілісність України в зоні бойових дій, під обстрілами доставляють гуманітарну допомогу, евакуюють людей у безпечні місця. Ми працюємо понаднормово, кожен на своєму фронті робить усе можливе і неможливе, щоб перемогти російського окупанта. 

У цей день щиро зичу вам міцного здоров’я, щастя, злагоди та мирного неба над головою, нових звершень і досягнень в ім’я процвітання нашої держави. Перемога буде за нами. Слава Україні!", - зазначив очільник поліції області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW