Всупереч заявам Росії: Лисичанськ не під повним контролем ЗС РФ



У Москві заявили, що місто взяте, але його ще частково контролюють українські війська

Радник міністра оборони України Юрій Сак заявив, що місто Лисичанськ зараз все ще не перебуває під повним контролем військ РФ. Таку заяву Сак зробив для журналістів ВВС, коментуючи недавні заяви Росії, що місто взяте ЗС РФ Про це інформує видання Фокус з посиланням на Міноборони

За словами представника Міноборони України, ситуація в Лисичанську вже давно дуже напружена і місто зазнає постійних атак росіян.

Сак у своєму коментарі британському виданню повідомив, що іноді українські військові, щоб зберегти особовий склад, відступають із певних позицій, щоб потім повернути втрачене в майбутньому.

Також радник глави Міноборони вважає, що битву за Донбас ще не закінчено, навіть якщо росіянам вдасться окупувати всю Луганську область.

"Битва за Донбас ще не завершена, адже є ще й інші великі міста, зокрема в Донецькій області, які контролюють ЗСУ. Ці міста зазнають масованих ракетних та артилерійських обстрілів", — сказав Сак.

За словами представника Міноборони, Україна не втрачає надію та продовжує отримувати озброєння від союзників. Він вважає, що за деякий час цього озброєння буде достатньо, щоб звільнити захоплені території.

Внаслідок ранкового обстрілу Харкова постраждала жінка, пошкоджено будинок і школу



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW