Як діятиме візовий режим з росією - роз'яснення



З 1 липня росіян в Україні стане значно менше, адже отримання візи не є гарантією того, що кожен охочий потрапити на територію України, зможе це зробити.

17 червня 2022 року стало відомо, що для громадян рф в Україні встановлять візовий режим. Як повідомляється у офіційному телеграм-каналі президента України Володимира Зеленського, таке рішення було прийнято у межах протидії безпрецедентним загрозам національній безпеки, суверенітету й територіальній цілісності нашої.

Далі Кабінет Міністрів ухвалив Постанову «Про припинення дії Угоди між Урядом України і Урядом Російської Федерації про безвізові поїздки громадян України і Російської Федерації та застосування деяких міжнародних договорів України з Російською Федерацією». Вона передбачає, що з 1 липня липня 2022 року Україна запровадить візовий режим в’їзду для усіх громадян РФ.

Як громадяни країни-агресора зможуть потрапити в Україну та наскільки візовий режим ускладнює цей процес – читайте у інфографіці Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW