У Тернополі відкрили перший в Україні виставковий будівельний майданчик просто неба



2 липня о 13:00 в Тернополі відбудеться відкриття першого в Україні виставкового будівельного майданчика просто неба "Budmall.center".

Тут будуть презентовані проєкти, що формують нові стандарти якості будівництва, енергоефективності, екологічної та соціальної відповідальності.

"Ми вважаємо, що соціальна відповідальність має стати пріоритетом для кожного свідомого підприємця України. Тому місія проєкту «Budmall.center» — створити простір вільних людей та допомогти мільйонам українців, які постраждали під час війни, знайти для себе комфортне, доступне та зручне житло. Також ми прагнемо встановити нові стандарти будівництва з урахуванням енергоефективності та екологічності, а згодом вийти на міжнародний ринок, просуваючи українських виробників та бренд «Україна» у всьому світі", — зауважив засновник компанії "Budmall.center" Тарас Демкура.

У рамках заходу на території виставкового майданчика пройде благодійний концерт за участі тернопільських гуртів. Фронтменом концерту стене лідер популярного українського гурту СКАЙ Олег Собчук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW