Через шквальний ворожий артобстріл загинув військовий з Тернопільщини



Шквальний російський артобстріл на Донеччині забрав життя мужнього воїна з Тернопільщини. Важкі рани, отримані під час обстрілу, не залишили шансів на одужання навіть попри всі намагання медиків. 

"Пекучий біль і гіркий смуток війни чорним крилом знов торкнувся нашої Борщівської громади. Вірний військовій присязі в бою за нашу Батьківщину, проявивши стійкість та мужність, під час артилерійського обстрілу поблизу села Єгорівка Донецької області отримав важкі поранення від яких 1 липня 2022 року помер в госпіталі гранатометник механізованого відділення механізованого взводу механізованої роти механізованого батальйону однієї із бойових військових частин ЗСУ солдат БОДНАРЧУК Юрій Богданович, 1976 р.н., із села Пилатківці Борщівської громади.

Для Юри – це була уже друга мобілізація - раніше був учасником АТО, учасником бойових дій. В перші дні війни Юрій Богданович, як справжній патріот, одним із перших пішов боронити рідну землю.

Сумуємо разом із розиною загиблого Героя, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого Юрія знайде вічний спокій… Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях! Вічна пам’ять і слава українському воїну, який захищав рідну Україну і кожного з нас", - повідомив підполковник Богдан Вербіцький.

Редакція сайту Тернополя 0352.ua висловлює щирі співчуття рідним загиблого Героя. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW