З 1 липня в Україні запрацював візовий режим для в’їзду громадян рф



З 1 липня на кордоні почало діяти рішення уряду про припинення безвізових поїздок для росіян.

Про це повідомив у Facebook голова Державної прикордонної служби України Сергій Дейнеко. 

За словами посадовця, візовий режим дозволить посилити безпеку нашої держави. Тепер мету своєї поїздки до України кожному росіянину доведеться обґрунтовувати заздалегідь.

"Та хочу попередити громадян РФ: навіть якщо отримали візу, розслаблятися не варто! Це ще не гарантує безперешкодний в’їзд до України. Адже власники візи мусять відповідати й іншим умовам перетину українського кордону. І прикордонники обов’язково їх перевірятимуть. А за наявності обґрунтованих підстав, візу буде скасовано на місці!", - зазначив Дейнеко.

Як ми писали раніше, безвізовий режим між росією та Україною - це рудимент пострадянської епохи пролобійований російськими агентами впливу в Україні, коли відкрите збройне протистояння не було на порядку денному та для збільшення впливу росії на Україну.

При безвізовому режимі практично всі росіяни могли потрапити на територію України, серед яких могли бути потенційні шпигуни, терористи, диверсанти, агенти впливу та представники так званої «п’ятої колони».

Українське суспільство підготувало відповідну петицію, яку підписали понад 25 тис. українців щодо запровадження візового режиму з рф, а для представництва інтересів України на території рф, Україна обере країну посередника що є світовою практикою.

Україна більше не може підтримувати з країною агресором нормальні дипломатичні відносини, адже росія напавши на нашу країну знехтувала усіма міжнародними договорами та меморандумами, які автоматично втратили свою силу.

На даний час для України головним досягненням є безвіз з країнами ЄС, а візова політика засвідчує напрямок зовнішньополітичної інтеграції України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW