Міноборони країни-агресора "анонсувало" нові удари армії рф: які міста України під загрозою



Міноборони рф є зародком пропаганди, яка виправдовує тероризм путіна та вводить в оману "стадо" росіян. Там збрехали, що росія завдала в Кременчуці "точкового" удару по ангарах з озброєнням і боєприпасами, що надійшли від США, а пожежа в "нефункціонуючому" ТЦ сталася через детонацію боєприпасів. В такому дусі агресор планує нові удари по інших містах.

Про це повідомляє редакція.

Міноборони рф заявило про "вогневі позиції" в лікарнях Бахмута, Чернігова, Сіверська та Високопілля. В їх стратегії - спочатку говорити про "провокації" з боку України, а потім самій завдавати ударів по об'єктах нашої країни.

Відомство опублікувало список "вогневих точок", де нібито знаходяться українські військові. Подібними фейками країна-агресор може "анонсувати" удари, які сама ж буде завдавати.

У Бахмуті, який країна-агресор вирішила назвати містом так званої самопроголошеної "днр", нібито розміщені "вогневі позиції і снайперські точки" на території шкірвендиспансеру і клініки "Медцентр". Пропагандисти також стверджують, що там "заміновані" підходи до установ.

У Чернігові, стверджують російські відомства, на території обласного тубдиспансеру нібито розміщені склади озброєння. У росії поширюють фейки про те, що звідти "вигнали всіх хворих".

А в Сіверську Донецької області, як заявили в міноборони рф, знаходяться "вогневі позиції". Більш того, там нібито розміщені бронетехніка і артилерія з РСЗВ. Кремлівська пропаганда також поширює фейки про те, що мешканці будинків, які знаходяться поруч з сіверською міською лікарнею, "утримуються під приводом забезпечення безпеки".

Ракетні удари також "анонсуються" по Високопіллю на Херсонщині. Окупанти повідомляють про провокації, які нібито готується влаштувати Україна. Проте вже відомо, що після подібних заяв окупанти завдають ударів по українських містах, намагаючись звинуватити в цьому наших військових.

Міністерство оборони росії "анонсувало" також хімічну атаку по Одеській області, в якій планує звинуватити ЗСУ. В заяві йдеться, що Україна нібито готує провокації для звинувачення збройних сил рф у застосуванні хімічної зброї проти цивільних людей.

Пропагандисти вигадали, що для цього в санаторій Міністерства охорони здоров’я України "Приморський" (Курортне, Одеська область) 18 червня приїхали співробітники СБУ. Вони нібито "опрацьовували з керівництвом установи питання прийому, розміщення та надання медичної допомоги постраждалим від ураження хімічними (отруюючими) речовинами".

Нагадаємо, раніше ми писали, що ракетні обстріли міст України можуть бути новим етапом вторгнення рф.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW