Фірмові булочки для ЗСУ: як випадкова передача гостинців на фронт зробила із господині волонтерку, - ФОТО



Прямо на власній кухні молода жінка з центральної України Катерина Мусенко випікає булочки для ЗСУ. Відправляє по 400-600 штук на фронт в день. А почалося все з того, що два місяці тому вона вирішила зробити приємне нашим воїнам, напекла запашних гостинців, та передала через сусіда.

Про це повідомляє редакція.

Все починалось з бажання допомогти

"Вирішила просто спробувати та передала булочки через сусіда на фронт. Вони виразили мені слова подяки, і сказали, що булочки дуже смачні, швидко їх поїли.  Мене це надихнуло. Я подумала "Чому б і ні". Та вирішила передавати ще, а також шукати способи випікати і для інших угрупувань ЗСУ", - розповіла Катерина.

Кілька разів господиня випікала за кошти свого сімейного бюджету, за це дуже вдячна підтримці чоловіка і маленькому помічнику, п'ятирічному сину, який завжди радий щось принести, пересипати.

З допомогою людей стало набагато легше

Але як виявилось, що це занадто затратно. Тому Катерина набралася рішучості та написала окрему публікацію в Facebook, в якій закликала людей долучатися до цієї справи.

"Хто може, будь ласка, допомагайте мені в цій справі! На цьому не зупиняюсь! Я печу булочки для усіх Українських захисників, не тільки для нашого міста! Дякую всім за допомогу! Збір продовжується! Відповіді на ваші питання: я булочки не продаю, печу їх у себе вдома, сама, мені ніхто за це не платить! Шановні Українці давайте робити добро разом!.

Хто може допомогти потрібно борошно, дріжджі, цукор, яйця, олія, масло, цукерки з начинкою, молоко, родзинки!", - написала Катерина.

Знайшлося чимало тих, хто підтримав Катерину і надає необхідні продукти. Також волонтер зробив сюрприз та подарував їй нову електропіч.

Як вдається поєднувати роботу, сім'ю і мініпекарню

Тепер випадкова ідея напекти булочок для ЗСУ стала цілою справою, яку Катерина поєднує з роботою - торгуванням одягу на ринку.

Іноді доводиться вставати о 04:00 ранку, щоб встигнути напекти та відправити булочки, коли не встигає, то виходить чоловік на роботу. Або готує після роботи.

За чотири години може приготувати півтисячі булочок. В середньому це потрібно тричі на тиждень. Випічку передають тільки на гарячі точки через волонтерів або Новою поштою.

"Ми передаємо кожного разу на нові адреса, тому що вони змінюються, через що не завжди доходять", - зазначила вона.

Але ніякі труднощі їй не заважають робити добре діло, яке надихає і її, і додає сил нашим воїнам.

Фірмовий рецепт улюблених булочок ЗСУ

Зараз звичайний рецепт удосконалився допрацьованою технікою та новими інгредієнтами: кокосовою стружкою, родзинками, цукерками, цукатами. Називаються такі фірмові шедеври "Булочки Перемоги".

"Молоко тільки тепле пів літра, 1 пачка мокрих дріжджів 50 грам, цукор на смак, але не дуже багато, а то погано зійде, 2 яйця, щіпка солі, олія 3 ст ложки, все це перемішати добре щоб дріжджі росли, масло вершкове 200 грам, додавайте борошно і замісити. Потрібно не сильно круте, добре вимісити і на тепле місце, ну я на вікно ставлю, можна додавати ванілін, родзинки, цукати! Буде липнути до рук, то просто ручки змастіть олією соняшниковою!", - поділилася господиня.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW