Рашисти обстріляли об’єкти "Миколаївобленерго" в той час, коли енергетики були на робочому місці,- ФОТО



Рашисти знову обстріляли об’єкти "Миколаївобленерго".

Як повідомляє АТ "Миколаївобленерго", артилерійський обстріл заскочив енергетиків на робочому місці – вони знаходилися на ділянці, коли поблизу прилетіли перші снаряди. Лише дивом нікого не зачепило, і людям вистачило часу сховатися в укриття.

Наразі підприємство рахує збитки після чергового обстрілу окупантами. Однак через те, що частина критичної інфраструктури та, зокрема, об’єктів АТ "Миколаївобленерго" досі перебувають на окупованих територіях, достеменно невідомі масштаби завданих ворожою агресією збитків. Та рахунок вже ведеться на сотні мільйонів гривень.

- Укрити від гаубиць і майно Товариства, на жаль, неможливо. На підстанції, що знаходиться у безпосередній близькості до окупованих територій, звідки і ведеться обстріл, постраждали 2 трансформатори та повітряні лінії. Дісталося і будівлям дільниці, зокрема і складському приміщенню. Тимчасово виведено з ладу і один з транспортних засобів, що на той момент знаходився на території – уламками снаряду автопідйомнику пробило радіатор,- говориться у повідомлені. 

Рашисти обстріляли об’єкти "Миколаївобленерго"Рашисти обстріляли об’єкти "Миколаївобленерго"

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW