“Можна знищити літак, але Мрію — ніколи”: “Укрпошта” 28 червня випустить нову марку



В “Укрпошті” створили ще одну патріотичну марку під назвою “Українська мрія”, присвячену однойменному літаку. Вона вийде 28 червня.

Про це в Telegram повідомив генеральний директор “Укрпошти” Ігор Смілянський.

На марці зображений найбільший у світі літак АН-225 “Мрія”, який знищили російські окупанти наприкінці лютого.

“В лютому орки забрали Ан-225 “Мрія, найбільший та найпотужніший транспортний літак у світі, але українська мрія — це значно більше, ніж літак. Це сотні нових літаків, мільйони талановитих дітей і перемоги України — в спорті, науці та техніці”, – йдеться в повідомленні.

За словами Смілянського, нова марка вийде вже 28 червня.

“Знаю також, що ви трохи скучили за нашими новими марками та хочете їх отримати швидше, тому з 28 червня Мрія втілиться в мільйонах марок, щоб кожен з вас, заглядаючи у свій філателістичний альбом, пишався тим, що він чи вона — частина сміливого та вільного народу”, – зазначив Смілянський.

За його словами, кожен сам вирішує, що таке ця “українська мрія” і з чого вона починається.

“Особисто я вважаю, що вона починається з якісної освіти наших дітей. Сьогоднішній успіх реформування Укрпошти — це, в тому ж числі, заслуга тих вчителів, які навчали мене в дитячому садочку “Колосок”, в школі та університетах. Це мій особистий мотив робити все можливе, щоб допомагати школам України, щоб діти та їх батьки мали, куди повертатися. А в Україні зростали нові Сікорські та Корольові, Яни Куми (розробник WhatsApp) та Макси Левчини (розробник PayPal)”, – підкреслив Смілянський.

Він нагадав, що ескіз нової марки належить 11-річній Софії Кравчук із міста Любомль Волинської області. Дівчинка є призеркою всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій “Що для мене Україна?” у 2021 році. Це Україна очима дитини — квітуча, мрійлива і недосяжна, зазначив Смілянський.

За його словами, тираж марки – 3 млн, придбати її можна буде у відділеннях Укрпошти або в онлайн-магазинах.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW