Війна в Україні не зникла, якщо її не зупинити, вона розширюватиметься, - Подоляк



Подоляк зазначив, що варто постійно показувати реальну історію війни - картинки, людей, які страждають, події на сході, обстріли з боку рф.

24 червня радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк заявив, що росія нарощує контрінформаційну політику у світі, прагнучи поступок від України, тому необхідно постійно нагадувати, що якщо війну не зупинити, вона буде тільки розширюватися. 

Водночас Михайло Подоляк зазначив, що люди, які безпосередньо не беруть участі в бойових діях, не можуть постійно перебувати в "адреналіновому" стані та концентрувати свою увагу. Будь-яка людина прагне жити в комфорті й не бачити негативу, особливо жителі тих країн, які не зазнають емоційного тиску війни.

"Ми не повинні розслаблятися та маємо постійно їм показувати реальну історію війни - картинки, людей, які страждають, події на сході, обсяг та інтенсивність обстрілів з боку рф, руйнування нашої країни - багатьох сіл і міст фізично вже немає. Треба тисячу разів повторювати про те, що в нас війна. Тисячу разів про те, що сьогодні люди не просто вимушені втікати від війни, а поневірятися, бо війна ще не закінчена, і вони не можуть повернутися.

У нас гігантський обсяг вторгнення, лінія фронту - понад тисячу кілометрів. У цих містах і селах люди постійно під сильним тиском і в очікуванні обстрілів", – наголосив він.

Як заявив радник керівника Офісу президента, важливо, щоб було не просто занепокоєння, а реальна допомога Україні з боку інших держав. Залучення відомих постатей може сприяти підтриманню інтересу до війни в Україні, адже вони підберуть потрібну для західного суспільства інтонацію. Крім того, варто запрошувати відомих людей у зруйновані міста, проводити акції біля посольств росії.

Читайте також: Ситуація на фронті по всіх напрямках: інформація від Генштабу ЗСУ станом на 25 червня

Фото на головній: president.gov.ua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW