У Полтаві нагородили трьох юнаків, які врятували кішку зі ставка на Огнівці



Раніше ми розповідали про трьох полтавських юнаків, які врятували кішку зі ставка на Огнівці.  

Про їх гідний вчинок дізналися із соцмереж поліцейські та представники Центру захисту живої природи Полтавської обласної благодійної організації «Юний європеєць». Вони вирішили відзначити Артема, Максима та Романа подяками і подарунками.

Зокрема, начальник Полтавського районного управління вручив юнакам подяки від начальника поліції Полтавської області. А начальниця відділу ювенальної превенції поліції Полтавщини Ірина Москаленко подарувала їм сертифікат на похід до квест-кімнати.

-Тільки людина з великим серцем може кинутися на допомогу та врятувати життя тварині, яка за кілька хвилин могла загинути. Я зворушена вашим добрим вчинком. Дякую вам за ваші чуйні серця та готовність допомогти, а вашим батькам – за гідне виховання молодого покоління українців! - сказала Ірина Москаленко.

Врятована хлопцями кішка проходить лікування у ветеринарній клініці, а її рятівники шукають для пухнастої нових дбайливих господарів.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW