Чергового наркоторговця викрито на Хмельниччині



За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 44-річному хмельничанину у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропної речовини та наркотиків, вчинених повторно (ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України).

Встановлено, що упродовж цього року чоловік, який вже неодноразово судимий за розповсюдження наркотиків, систематично збував серед жителів області амфетамін та особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс. Продаж заборонених речовин здійснював «з рук в руки» наркозалежними особам.

В ході обшуків проведених за місцем його проживання у Хмельницькому виявлено та вилучено наркотичні та психотропні речовини, знаряддя для вживання наркотиків, пакетики для фасування, електронні ваги та грошові кошти. Усі речові докази направлені для проведення спеціалізованих експертиз.

Окрім цього, в його спільників, яких хмельничанин залучив до своєї діяльності, правоохоронцями вилучено близько 2000 вирощених кущів конопель, зброю та боєприпаси. Зловмисника затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, стосовно інших фігурантів вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за оперативного супроводу співробітників УБН в області ДБН НП України.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW