Мешканці Запорізької області можуть отримати додаткову фінансову допомогу



Мешканці окупованих районів Запорізької області та територій з активними бойовими можуть отримати допомогу у розмірі 6 660 гривень на особу від благодійного фонду ADRA Ukraine.

Про це повідомляє 061 з посиланням на сайт організації

Виплати надаються вразливим категоріям населення та людям, які опинилися у кризовій ситуації.

Отримати 6660 гривень можуть: ті, хто самостійно забезпечує життєдіяльність домогосподарства; вагітні або жінки, що годують немовлят; багатодітні сім'ї; діти із групи ризику (діти із зони активних бойових дій, з хронічними захворюваннями або сиротами та іншими категоріями); люди старші за 50 років із особливими потребами; особи з інвалідністю; ті, хто має тяжкі хронічні захворювання, чи отримали поранення внаслідок бойових дій.

Взагалі реєстрація відбувається за дзвінком на гарячу лінію, але ADRA Ukraine додала інший спосіб для жителів окупованих територій, де немає зв’язку.

Порядок дій:

1. Зайдіть на офіційний сайт www.adra.ua.

2. Перейдіть в один з чат-ботів у Viber або Telegram (нижній правий кут).

3. Напишіть ваші ПІБ, місце прописки, кількість осіб у сім’ї (скільки дорослих та дітей віком до 18 років), номер телефону.

4. Чекайте відповіді від оператора.

Обробка всіх заявок може зайняти певний час. Проявіть терпіння та дочекайтеся відповіді.

Документи, які знадобляться:

  • Копія/фото документів кожного члена сім'ї: перша та друга сторінки паспорта та прописка (якщо ID-картка, то копія обох сторін та документ про прописку);
  • ідентифікаційний код;
  • свідоцтво про народження; документ, що підтверджує критерій уразливості;
  • номер банківської картки, на яку перерахують виплати.

ADRA Ukraine звертає увагу на те, що допомога надається тільки тим особам, які раніше не отримували фінансових виплат від будь-яких інших організацій.

Нагадаємо, що ADRA Ukraine є частиною всесвітньої мережі Адвентистського агентства допомоги та розвитку (ADRA), яке здійснює свою діяльність у понад 130 країнах світу.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у Запоріжжі декілька лікарень надають безоплатну допомогу вимушеним переселенцям



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW