До України прибули перші бронетранспортери від Австралії



До України прибули перші бронетранспортери від Австралії. Пакет військової допомоги Уряду Австралії складається з підтримки на суму понад 285 мільйонів австралійських доларів,  разом із захищеними мобільними машинами Bushmaster, гаубицями M777, протитанковими засобами, безпілотними комплексами, боєприпасами, іншою зброєю, та особистим спорядженням.

"Перші чотири бронетранспортери, подаровані Україні, відправилися з бази Королівських повітряних сил Австралії Емберлі минулого тижня. Ці чотири машини, завантажені в український літак,  є першими з наданих Австралією", - повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

Прем'єр-міністр Австралії Ентоні Албаніз зазначив, що остання партія військової допомоги є відповіддю на прямий запит Міністра оборони України щодо додаткових транспортних засобів і демонструє стійку відданість Австралії народу України.

Бронетранспортери розроблені в Австралії, є модернізованими варіантоми на основі високоефективної серії M113, яка з великим успіхом служить австралійській армії з 1960-х років. Поряд із перевіреними захищеними мобільними машинами Bushmaster, M113AS4 забезпечать цінну захищену мобільність для українських військ, доєднуючись до подібних можливостейі, наданих з усього світу, повідомили у Генштабі ЗСУ. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW