Затримка руху потягів у Чернігові: через що це сталося та коли буде налагоджено



Інколи навіть найнадійніші механізми дають збій. Цього ранку так сталося і на залізничних лініях на шляху з Чернігова на станції Муравійка. Наш читач повідомив нам про те, що через технічні несправності електричка у пункт призначення приїхала з великою затримкою.

«О 6:20 електропоїзд Чернігів−Ніжин виїхав з вокзалу. На станції Бакланове десь о 6:40 потяг після зупинки почав рух і одразу зупинився. Машиніст по гучномовцю повідомив, що пошкоджена контактна електрична лінія і потяг повернеться назад у Количівку, щоб пропустити ремонтний поїзд, а далі буде видно. Поїзд повернувся у Количівку. Спочатку проїхав ремонтний поїзд, а через десь півтори години, близько 9 ранку, машиніст повідомив, що зараз пропустимо київськи поїзд, і одразу поїдемо. Так і сталося».

Ймовірно, якісь негаразди із електричної мережею залізниці трапилися на відрізку Чернігів-Ніжин. Загалом, час затримки потягу склав 2.5 години. За коментарем ми звернулися на залізничний вокзал у місті Чернігів. Нам надали наступну інформацію:

«Технічні несправності на електричній лінії спричинили зупинку потягів на короткий проміжок часу. До місця, де була виявлена несправність, терміново виїхала ремонтна бригада. Після чого рух електропоїздів був відновлений. Зараз всі несправності полагоджені. Потяги рухаються, але з невеликою затримкою».

Отже, якщо маєте сьогодні, у п’ятницю 24 червня якусь подорож залізницею у напрямку з Чернігова чи у місто, враховуйте цю інформацію для планування свого часу та уточнюйте точний час прибуття та відправлення потягів у довідковій вокзалу.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW