Обкрадав новоград-волинців під час воєнного стану – пішов під варту.



За погодженням з Новоград-Волинською окружною прокуратурою повідомлено про підозру місцевому жителю Новоград-Волинського району про вчинення тяжкого злочину, передбаченого ч.4 ст.185 КК України - крадіжка чужого майна, вчинена а в умовах воєнного стану.

Так, молодий чоловік протягом травня – червня 2022 року¸ будучи напідпитку, викрадав у місцевих жителів міста Новоград - Волинський велосипеди, які здавав у ломбарди міста, а на отримані кошти продовжував гуляння.

Поліцейськими Новоград-Волинщини особу крадія встановлено та частину викраденого повернуто власникам.

Враховуючи особу 29-тирічного чоловіка, його щире каяття, відношення до вчиненого та сприяння у розкритті злочинів Новоград-Волинським міськрайонним судом підозрюваному у злочинах обрано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Однак, молодий чоловік не виправдав довіру суду, покладені судом обов’язки не виконував та знову вчинив аналогічний умисний злочин. У зв’язку з чим, за клопотанням слідчого, погодженим з процесуальним прокурором, ухвалою цього ж суду крадію змінено запобіжний захід з особистого зобов’язання на тримання під вартою.

Відтепер чоловік матиме достатньо часу подумати про свої вчинки та зробити відповідні висновки, адже злочин, передбачений ч.4 ст.185 КК України, передбачає позбавлення волі на термін до 8 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW