Де можуть відпочити українці цього літа під час війни: популярні закордонні курорти



Українським туристам цього сезону доступні тури на більшість популярних курортів у Європі. Найбільший мінус – тривалість дороги, адже добиратися треба автобусом або поїздом до кордону. Для зручності запускаються спеціальні чартерні програми у Грецію, Чорногорію, Іспанію. А також є напрямки, де практично немає росіян, які через заборону польотів не можуть дістатися європейських пляжних напрямків.

Про це повідомляє редакція.

Туристичні агенти пропонують тури з виїздом:

  • Автобусом з України до Чорногорії або Хорватії. Також окремо можна вирушити у популярні екскурсійні тури курортними країнами, побувавши у Болгарії, Албанії, Північній Македонії.
  • Літаком із Кишинева в Турцію, Грецію, Єгипет. Їхати до аеропорту з Дніпра 14 годин, але оператори рекомендують прокласти маршрут до Одеси, а звідти пересісти на автобус до Молдови.
  • Літаком з Варшави в Іспанію, чи іншу країну Європи. Але там квитки дещо дорожче, та і шлях туди довший, ніж до Молдови. 

Зазначимо, що українська авіакомпанія МАУ починає виконувати чартерні рейси із польського Любліна на замовлення українських туроператорів. Запуск першого чартеру в Чорногорію з Любліна буде 30 червня і заплановано двічі на тиждень (неділя, четвер). Вартість – від 8100 гривень в обидві сторони.

Також українські крила запускають чартер на Корфу в Греції з польського міста Люблін. Рейси доступні з 5 липня кожні 11-12 днів до кінця вересня. Квитки коштують від 270 євро, пакетні тури – від 699 євро. Також ця компанія відкриває чартери в Барселону – з 8 липня принаймні до початку жовтня. Вартість білетів – від 299 євро.

Квитки на курорти країн ЄС можуть придбати лише українці з закордонним біометричним паспортом, тому в ЦНАПах зараз черги, які треба займати за тиждень. 

Але якщо є можливість полетіти на курорт, то треба нею скористатися. Адже коли ледь не щодня є загроза життю - то з‘являється ще більше мотивації насолоджуватись кожним днем. Жити без сирен, комендантської години та ракет, що пролітають над головою. В такі моменти ти ще більше цінуєш свою свободу та незалежність. Тому береш своїх батьків та дітей і везеш всіх до моря. Щоб побути в безпеці, хоча б тимчасово, щоб відновити втрачений ресурс, щоб незабаром повернутися додому аби працювати і допомагати з подвійною силою.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW