Російські окупанти призначили новим головою Розівки міжнародного спостерігача з «ЛНР»



У селищі Розівка ​​Запорізької області, яке знаходиться під тимчасовою окупацією, представили нового «голову» адміністрації. Як би абсурдно це не виглядало, але посадовця представив місцевим жителям настоятель православного храму.

Про це повідомляється в сюжеті «Крим 24» та на проросійських Telegram-каналах, передає 061

Новим головою адміністрації Розівського району призначено Андрія Маркіна, якого окупанти презентують як «досвідченого господарника».

Те, що ця людина не є місцевим жителем Розівки, видає, по-перше, його московський акцент, який не вживають інші псевдо мери з числа колаборантів, а також, судячи з короткого ролика, де до чиновника на сходах храму підходить місцева мешканка і каже про наболіле, а Маркін їй відповідає, що його «назначили только вчера, и он только начинает разбраться в проблемных вопросах». Також у відео Маркін весь час плутає - очолює тепер він чи то селище, чи то район.

У пошукових системах є дуже багато людей з таким прізвищем та ім'ям, проте нам вдалося знайти хроніки проведення референдуму про самовизначення так званої «ЛНР» у 2014 році. У матеріалах російських ЗМІ згадується про якогось міжнародного спостерігача Андрія Маркіна. У відеоролику першого каналу датованому 11 травня 2014 року з назвою «В Луганской области решено продлить режим работы целого ряда участков до 23.00» є шматок із цим Андрієм Маркіним, який виглядає так само як новопризначений голова Розівки.

Журналісти представляють цього Маркіна як міжнародного спостерігача, який є уродженцем Москви, але має громадянство Канади. Спостерігач показує свій канадський паспорт, де вказано, що він народився 23 листопада 1976 року.

Маркін каже, що приїхав до Луганська, щоб «собственными глазами увидеть, что происходит на юго-востоке Украины». На його думку, незаконні вибори у 2014 році були організовані «на очень высоком уровне, были прозрачные опечатанные урны и списки избирателей, которые, правда, не были сброшюрованы в единую книгу».

Вже через 8 років цей «міжнародний» спостерігач засідає в Розівській адміністрації та каже, що «нічого неможливого для них немає». Також Маркін зізнається, що його завдання – забезпечити спокійне, повільне входження території до складу вже не просто ДНР, а Росії. І він обіцяє докладати максимум зусиль для цього.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у курортній Кирилівці крісло окупаційного мера може зайняти екс-поліцейський

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW