Команда журналістів із Полтави зіграла благодійний футбольний матч, під час якого зібрали кошти на лікування поранених бійців ЗСУ



19-го червня у Машівці відбувся благодійний футбольний матч між місцевою командою ветеранів та «Полтавськими спортивними журналістами» (ПСЖ). Захід проводили, щоб зібрати кошти на лікування бійців ЗСУ, які відновлюються після поранень у місті Полтава.

Матч видався цікавим для глядачів та напруженим за розвитком подій. Перший тайм виграли машівські футболісти із рахунком 2:1. Проте на початку другого тайму полтавські гравці переломили хід поєдинку, спочатку зрівняли рахунок, а потім і вийшли уперед – 2:3. Господарів зібралися із силами і за короткий проміжок часу забили гостям чотири поспіль голи – 6:3.

Але і на цьому інтрига у матчі не померла. Футболісти «ПСЖ» за кілька хвилин до фінального свистка відквитали один м’яч, а потім і скоротили відставання до мінімального – 6:5. Із таким хокейним рахунком матч завершився на користь господарів – на радість місцевим уболівальникам.

Втім, набагато більш значимою перемогою було те, що за час поєдинку у благодійну скриньку вдалося зібрати 11 тисяч гривень, які передадуть на лікування бійців ЗСУ.

Свою серію благодійних матчів команда «ПСЖ» розпочала минулого тижня. Тоді футболісти зіграли у Ковалівці проти збірної ветеранів Полтавського району. Під час матчу збирали кошти на українські книги для дітей, які переїхали із зони бойових дій.

Наступний матч команда «ПСЖ» зіграє 26-го червня о 17:00 на стадіоні у Нових Санжарах – проти місцевої команди «Стандарт-ветеран».



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW