Рашисти обстріляли Миколаїв та два райони області: є загиблі



Минулої доби, 18 червня, рашисти знову обстрілювали Миколаївську область - атак зазнали два райони області та Миколаїв. 

Як повідомляє Миколаївська облдержадміністрація, 18 червня Миколаїв був двічі атакований ракетами. Серед дня подвійний удар ракетами нанесено по промисловій інфраструктурі. Ввечері другий удар - п’ятьма ракетами з боку Херсонщини. Одна ракета знищена з переносного зенітно-ракетного комплексу. Дві – уразили промисловий об‘єкт, одна - житловий будинок та ще одна влучила по виробничій інфраструктурі. За попередньою інформацією жертв немає, масштаби руйнувань уточнюються.

У Баштанському районі тривають обстріли у Березнегуватській громаді. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Миколаївському районі вчора обстрілів зазнала Галицинівська громада. За попередньою інформацією загинуло дві людини. Також сталося загорання на території приватного сільськогосподарського підприємства. Інформація уточнюється.

Також після обстрілів селища Засілля Первомайської громади важко поранена одна людина. Протягом доби, 18 червня, під обстрілами було село Парутине Куцурубської громади. Потерпілих і пошкоджень немає.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW