На полі Дніпропетровщини внаслідок обстрілу згоріло 100 га пшениці: ситуація в регіоні станом на вечір



Завершується сто тринадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що сьогодні було кілька обстрілів Криворізького району.

Протягом дня окупанти зі ствольної артилерії обстріляли Велику Костромку. Влучили по населеному пункту: пошкоджено чотири будинки і лінія електропередач. Постраждалих немає.

Надвечір ворог поцілив по території Широківської громади. Внаслідок обстрілу зайнялося поле пшениці. Загальна площа пожежі – понад 100 га.

"Які можуть бути військові об‘єкти на полі пшениці? Жодних. Окупанти продовжують свідомо підривати продовольчу безпеку як України, так і всього світу.

В інших районах Дніпропетровщини день минув мирно.

Обласна рада, обласна військова адміністрація, органи місцевого самоврядування, поліція, ДСНС, військові – всі працюють 24/7. Вірно служать Україні та українському народу. Все буде добре.

Закінчу цей допис хорошими новинами. Сьогодні Анастасія Польська, спортсменка з Дніпропетровщини (а саме з Кривого Рогу) виборола золоту медаль на чемпіонаті Європи з боротьби вільної серед дівчат U17, який проходить в Румунії. Дівчині всього 16 років. Така молода, а вже чемпіонка, яка гідно представляє Україну на спортивній арені. Ще одна спортсменка з Кривого Рогу – Дар‘я Константинова – здобула на цих змаганнях бронзу. Вітаю дівчат та їхніх тренерів! Пишаємось нашою талановитою молоддю!

Нехай вечір та ніч будуть тихими. А перемоги України нехай множаться не лише на спортивному фронті", - повідомив Микола Лукашук.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW