Батько та син з великої родини газовиків: Робіть все, що можете, з тим, що маєте, там, де ви є!



Велика сім'я газовиків має чимало династій, у яких професія газовика об'єднує не одне покоління. Сьогодні хочемо познайомити вас з Миколою та Русланом Селюком. Батько та син, багато років стоять на варті газової безпеки, працюючи у Бердичівському відділенні АТ «Житомиргаз». Пан Микола приєднався до газової родини 26 років назад. На підприємстві він освоїв складну професію слюсаря аварійно-диспетчерської служби і став справжнім професіоналом своєї справи. Його син так захоплювався роботою батька, що теж вирішив пов’язати свою професійну діяльність із газовою справою.

«Я вирішив піти слідами батька, адже мені завжди подобалася його робота. А коли я прийшов працювати у компанію, то, дійсно, усвідомив, що це мені подобається, що це моя справа. Тоді я прийняв рішення здобути вищу освіту і вступив в Київський національний університет будівництва і архітектури на спеціальність «Теплогазопостачання і вентиляція».

І ось уже понад 15 років пан Руслан у великій родині Житомиргазу. Та війна змусила взяти до рук не інструменти майстра аварійно-диспетчерської служби, а зброю захисника України. Чоловік переконаний, що неодмінно повернеться до своєї роботи, але повернеться з перемогою.

"Кожен є бійцем свого фронту, головне вистояти та працювати відповідально!" - переконаний батько Микола Степанович, -"Ми всі сьогодні борці за наше щасливе та мирне майбутнє, та пам'ятаймо, якою ціною нам дається кожен новий день!"- додає син Руслан.

Джерело: АТ «Житомиргаз»



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW