Минулої доби на Миколаївщині сталося 13 пожеж, п’ять з них через ворожі обстріли,- ФОТО



Протягом минулої доби на Миколаївщині вогнеборці загасили 13 пожеж, п’ять з них через ворожі обстріли

Як повідомляє Головне управління ДСНС України у Миколаївській області,  через рашиські обстріли зранку 15 червня вогнеборці загасили пожежу господарчої споруди, гаражу та лазні у селі Котляреве Шевченківської територіальної громади Миколаївського району на площі 80 кв. м. Пізніше, у цьому ж селі, але на іншій вулиці, загорілась літня кухня та речі домашнього вжитку. Черговий караул ліквідував пожежу на площі 60 кв. м.

У селі Парутине Куцурубської територіальної громади рятувальники загасили суху траву та сміття на площі 5000 кв. м.

У смт Первомайське Первомайської територіальної громади також горіла суха трава та чагарники на площі 1 га. Підручними засобами рятувальники приборкали пожежу, не допустивши розповсюдження вогню на поле озимої пшениці на корені.

У селі Лимани Галицинівської територіальної громади зайнялась суха трава та пшениця на корені. Вогнеборці місцевої пожежної охорони загасили пожежу на площі 0,5 та 0,5 га відповідно.

Близько 13:00, внаслідок потрапляння ракети, попередньо системи “Ураган”, безпосередньо у чотириповерховий житловий будинок в одному з районів Миколаєва виникла пожежа на третьому поверсі, яку вогнеборці загасили на площі 15 кв. м. Боєприпас пробив перекриття з четвертого по другий поверх включно. Відомо, що на 2 поверсі постраждала жінка, яку до прибуття рятувальників евакуювали з приміщення та каретою швидкої доставили до лікарняного закладу.

З інших причин виникло ще 8 пожеж.

Піротехніками ДСНС відпрацьовано 27 повідомлень та виявлено 3 вибухонебезпечні предмети, які вилучено та транспортовано у спеціально відведене місце.

Пожежі у Миколаївській областіПожежі у Миколаївській області

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW