Захищаючи Батьківщину від окупантів, загинув криворіжець Дмитро Шудрик



17 травня під час ракетного обстрілу рашистами селища Десна загинув солдат самохідно-артилерійського дивізіону військової частини А7014, прохідника дільниці №10 шахти «Родіна» Шудрика Дмитра Володимировича.

Про це повідомляється на офіційному сайті КЗРК.

Дмитро Володимирович народився 19 травня 1992 року у с. Рози Люксембург (наразі – Гречані Поди) Широківського району Дніпропетровської області. Закінчивши школу, навчався в Криворізькому професійному гірничо-металургійному ліцеї. В 2015 році пов’язав свою трудову діяльність з Криворізьким залізорудним комбінатом. Спочатку трудився гірником підземним дільниці гірничо-капітальних робіт проходки шахти «Родіна» шахтобудівельного управління. Згодом вирішив професійно зростати і став працювати учнем прохідника дільниці №9 (учнівська) шахти «Родіна», аби в майбутньому власноруч бурити гірничі виробки. Протягом 2017-2018 років ніс строкову службу у Збройних силах України. А повернувшись на рідне підприємство, працював гірником підземним дільниці очисних робіт. У серпні 2020 року його було переведено на посаду прохідника дільниці №10 (нарізних робіт).

За цей час проявив себе справжнім професіоналом, який готов вчитися і опановувати тонкощі обраної справи. Користувався заслуженою повагою як серед колег, так і керівництва шахти «Родіна» й підприємства.

3 19 березня 2022 року Дмитра Шудрика було мобілізовано до лав Збройних сил України. Ніс службу солдатом самохідно-артилерійського дивізіону військової частини А7014. Вірний син України, Дмитро Володимирович прагнув перемоги над ворогом і робив для цього усе. Мав багато планів на майбутнє і мріяв втілити їх в життя після закінчення війни. На жаль, не судилося. Виконуючи свій військовий обов’язок, він загинув в н.п. Десна в результаті ракетного обстрілу з боку країни-агресорки рф.

Керівництво, трудовий колектив КЗРК щиро поділяє горе родини Дмитра Шудрика та схиляє голови у великій скорботі. Дякуємо батькам за виховання гарного та мужнього сина. Він залишиться в нашій пам’яті чуйною і доброю людиною, надійним другом. Ми пам’ятаємо, якою дорогою ціною дістається кожна хвилина мирного життя.

Вічна пам’ять та слава полеглому Герою!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW