Страшна ніч на Дніпропетровщині: обстріли двох районів області з загиблими



Розпочалася сто дванадцята доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню. Ситуація на Дніпропетровщині станом на ранок. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко повідомив, що в регіоні була важка ніч із втратами.

Ворог обстріляв з «Ураганів» Криворізький район. Ударив по житлових кварталах Апостолівської громади. 

Попередньо, у Апостоловому загинули четверо чоловіків, один - поранений. Він у лікарні. У місті пошкоджено з десяток житлових будинків та лікарня. Територія обстрілу засипана касетними боєприпасами. Працюють піротехніки. 

У Новомосковському районі - два «прильоти».  Ракети сильно понівечили об’єкт громадської інфраструктури і дачні будинки. Постраждалих немає. 

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що в регіоні була страшна ніч. Маємо обстріли двох районів області та загиблих громадян.

Вночі окупанти «Ураганами» накрили Апостолове у Криворізькому районі. Четверо загиблих цивільних чоловіків, ще одного чоловіка було поранено. Внаслідок обстрілу пошкоджено близько 10 будинків та міську лікарню.

Також окупанти вдарили по Новомосковському району. Там два «прильоти» по одному із сіл в Піщанській громаді. Пошкоджено чотири будинки, гаражі, зруйновано одну господарчу будівлю. Загиблих та постраждалих немає.

В інших районах області ніч минула без обстрілів.

"Всі уражені вночі об‘єкти - цивільні. російські окупаційні війська продовжують скоювати військові злочини. Віримо в наші Збройні сили. Разом переможемо. Україна понад усе", - підсумував Микола Лукашук. 



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW