На Полтавщині поліцейські знайшли конопляне поле із тисячами рослин



У Миргородському районі на Полтавщині правоохоронці виявили соняшникове поля із стометровими рядами конопель. За фактом відкрили кримінальне провадження – повідомили у відділі комунікації поліції Полтавської області.

-Для перевірки наявної інформації про ймовірне вирощування на сільськогосподарському полі заборонених рослинних культур, на місце події  прибула слідчо-оперативна група поліції. Під час огляду території, на одному із орендованих полів серед рослин соняшника поліцейські виявили насаджені рядки конопель. Загалом слідчі виявили та вилучили понад 14,5 тисяч нарковмісних рослин. Зразки вилучених конопель направлені на експертизу, - розповів Віталій Ярмолюк, начальник Миргородського райвідділу поліції ГУНП Полтавщини.

Правоохоронці встановлюють власника поля та осіб, які причетні до кримінального правопорушення. За фактом поліцейські внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України «Незаконний посів або незаконне вирощування конопель у кількості п'ятдесят і більше рослин». За санкцією статті власники конопляного поля можуть отримати покарання у вигляді позбавлення волі на термін до семи років.

Раніше на Полтавщині у 45-річного чоловіка знайшли 4,5 кілограми наркотиків.

Щоб оперативно стежити  за перевіреними новинами підписуйтеся на наш Telegram. Разом тримаємо інформаційну оборону. Україна переможе!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW