На Херсонщині йдуть досить інтенсивні бойові дії, - ОК Південь



На лінії зіткнення ситуація стабільно напружена. Ворог укріплює рубежі оборони, підтягує резерви, намагається захистити налагоджену ним поставку води з Херсонщини в Крим. Навколо Північно-Кримського каналу споруджено захисні залізобетонні конструкції, на під’їзних шляхах та біля мостів збільшено кількість блокпостів.

Про це повідомляє Оперативне командування Південь.

Продовжуючи артилерійсько-мінометні обстріли наших позиції, противник гатить і по населених пунктах в нашому тилу. Від обстрілу Галицинівської громади на Миколаївщині, загинула одна цивільна особа.

Також окупанти обстрілювали Баштанський район, а саме — Широківську, Інгульську, Березнегуватську громади. Переважно влучало в сільськогосподарські поля поза населеними пунктами, але один реактивний снаряд «Урагану» вдарив і по передмістю Миколаєва. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

На Херсонщині, зокрема на адмінмежі із сусідніми областями та у Бериславському районі, бойові дії досить інтенсивні, багато пошкоджених будинків та будівель, поранених мирних жителів, вбитої худоби. В області проблема з ліками, дитячим харчуванням іншими гуманітарними вантажами, доставка яких з підконтрольної Україні території заблокована, а з Криму окупантами не здійснюється.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW