«Їм немає сенсу нас звідти виводити. Тому що випливе, що вони тут робили» - окупант розповідає, що вже не мріє вирватися живим з України, - АУДІО



«Їм немає сенсу нас звідти виводити. Тому що випливе, що вони тут робили» - окупант розповідає, що вже не мріє вирватися живим з України.

Як повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у перехопленій розмові окупанта зі своєю мамою, військовий жаліється на те, що вже не сподівається вибратися з України живим: 

«В бій відправляють. 20 людей. Там немає різниці – перший-другий. Ми туди поїдемо на смерть. Там стоїть батальйон, а нас 20 людей. Ми вже всі змирились: якщо туди поїдемо, то звідти не вийдемо. 1000 людей чи 30. Їм просто немає сенсу нас звідти виводити. І підполковника нашого. Тому що все вспливе, що вони тут робили. Як вони тут робили, куди вони стріляли. Всіх давно продали вже. І дорогу продали. Я просто думаю зібратися і піти звідси. Просто тупо піти по лісах. В тайзі не знайдуть», - говорить окупант своїй матері.

Детально слухайте тут:



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW