У Чернігові запрацює ще один автобусний маршрут: коли саме та як курсуватиме



У Чернігові з понеділка, 13 червня, запрацює ще один автобусний маршрут — №29 «вул. Незалежності – вул. Індустріальна». Відповідне рішення прийняте на засіданні виконкому 10 червня.

Про це повідомляє пресслужба Чернігівської міської ради.

Шлях проходження маршруту №29: вул. Любецька — І. Мазепи — просп. Миру — просп. Перемоги — І. Мазепи — Індустріальна — Толстого — Музична.

За словами начальника управління транспорту Олександра Рижого, внесення змін до тимчасових автобусних маршрутів стало необхідним у зв'язку з відновленням роботи тролейбусів, а також для розширення мережі транспортного сполучення мікрорайонів Чернігова з його центральною частиною та промисловими зонами.

Час роботи транспортних засобів встановлюватиметься в рамках допустимих комендантським часом. Маршрут починатиме свою роботу з 6-ої ранку, а завершуватиме о 21.00 год.

— Наразі послуги з пасажирських перевезень у місті здійснюють 59 автобусів та 32 тролейбуси. Пасажиропотік відстежується для того, щоб не було дублювання маршрутів. Крім того, закриваються ті частини міста, де ще не передбачені нові додаткові автобусні маршрути,— додав Олександр Рижий.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW