На півдні захисники знищили 20 рашистів, а також трохи їхньої техніки



Станом на 12:00, 10 червня, на півдні продовжують вестися бойові дії. 

Як повідомляє оперативне командування Південь, на Херсонщині окупаційні війська і їх посіпаки з колаборантської влади розпочали нову хвилю підготовчих заходів до референдуму про приєднання до росії.

 Тим часом на лінії зіткнення противник продовжує ведення бойових дій на зайнятому рубежі, укріплює позиції, підтягує озброєння і мінує територію. В окупованих населених пунктах багато замінованих полів, доріг, мостів.

 На Миколаївщині тривали обстріли Березнегуватської громади. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється. Широківська та Інгульська громади зазнали обстрілів переважно по сільськогосподарським угіддям поза населеними пунктами.

 Проводячи розмінування територій, що піддавалися обстрілам, миколаївські піротехніки вперше зіштовхнулись з уламками протикорабельної ракети.

Всі факти прояву ворожої агресії проти України ретельно документуються і розслідуються в рамках кримінального провадження.

 Протягом ночі нашими підрозділами в ході бойових дій знищено 20 рашистів, гаубицю «Мста-Б» та 3 БТРи.

 Корабельне угруповання чорноморського флоту рашистів посилене ще одним підводним човном – носієм крилатих ракет, продовжує тримати блокаду північно-західної частини Чорного моря.

 Загроза ракетних ударів з моря залишається високою. 40 крилатих ракет напоготові, також в готовності 1 ВДК.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW