В Авдіївці евакуювали літніх людей з палаючих будинків



Унаслідок чергового ворожого обстрілу Донеччини, у вогняному полоні опинилися цивільні

Правоохоронці Донеччини докладають всі сили, аби допомогти кожному, хто досі лишається поблизу лінії фронту. Щоденно проходить об’їзд території, перевірка будинків, які зазнали руйнації. Адже можливо там є люди, вони потребують їжі та води. Окрім того, поліцейські продовжують збір доказової бази воєнних злочинів росії.

Поліція Донецької області повідомляє, що в результаті нещодавнього обстрілу Авдіївки снарядами із запалювальними елементами на основі магнієвого сплаву, було спричинено масові пожежі житлових будинків.

В одному з таких будинків залишився літній чоловік із собакою. На щастя, поліцейські знайшли людину під час перевірки наслідків обстрілу. Будинок ще палав, а чолові не мав сил вийти. Правоохоронці витягнули мешканця та надали першу домедичну допомогу. Пса також не залишили. Його знайшли у підвалі, де він ховався від вогню.

Ще одна мешканка мало не попрощалася з життям – її знайшли правоохоронці без свідомості. 75-річна жінка залишилася одна у будинку. Після чергового обстрілу їй стало зле. Не відомо скільки часу старенька провела у такому стані і що сталося б, якби не своєчасна допомога. Поліцейські також евакуювали жінку до медичного закладу.

Станом на 9 червня, в Авдіївці ще залишається багато літніх людей. Місцеві допомагають правоохоронцям, інформуючи про мешканців, які опинилися самі та не в змозі піклуватися про себе. Таким громадянам офіцери розвозять гуманітарний вантаж по-адресно та пропонують евакуювати до безпечної території.

«Небайдужість, людяність та єдність - завжди були головними рисами сильної нації. Разом ми впораємося та переможемо ворога. А врятує життя вчасна евакуація. Окупаційні війська обрали за мішень мирних людей. Не можна покладатися на волю випадку, треба вберегти себе та виїхати на більш безпечну територію до закінчення бойових дій» - повідомляється на сторінці поліції у Фейсбук.

Вам може бути цікаво:

  • У Маріуполі почався медичний колапс

  • У 16 населених пунктах Донеччини відновили електропостачання 

  • ЗСУ передадуть великий арсенал зброї, що був виявлений на Донеччині ще у жовтні 2021-го

Підписуйтеся на наші оновлення у Viber (новости Славянска)

Слідкуйте за нами в Instagram

Та телеграм: https://t.me/news6262



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW