За добу у Харкові та області через обстріли окупантів сталося сім пожеж



За добу з 7 по 8 червня рятувальники Харківського гарнізону ДСНС  здійснили 27 оперативних виїздів

З яких: на ліквідацію пожеж — 11, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — 7, пожеж з інших причин — 4, 2 — для проведення аварійно-рятувальних робіт, 2 рази на допомогу комунальним службам, 1 виїзд для надання допомоги населенню, 1 — на чергування, 10 — інші виїзди, інформує ГУ ДСНС у Харківській області.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами, трапились у Холодногірському (1) районі Харкова, а також Чугуївському (4) та Харківському (2) районах області. У Харкові постраждав виробничий об’єкт, в решті випадків виключно приватні домоволодіння.

Серед інших виїздів, 4 рази рятувальники виїздили в місця влучання ворожих боєприпасів, проте пожеж там виявлено не було.

В цих випадках сталось часткове руйнування конструкцій приватних будинків, гаражних боксів, постраждали 2 людини  (Шевченківській район Харкова), а також постраждав фасад торговельного об’єкту в Індустріальному районі.

Аварійно-рятувальні роботи проводились на 2-х зруйнованих рашистами об’єктах. Залучено 21 рятувальник та 2 одиниці спеціальної техніки.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби ліквідовано 16 ворожих боєприпасів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW