Телефони, велосипеди, парфуми: на Одещині викрили 10 громадян на крадіжках, - ФОТО



На Одещині поліцейські притягують до відповідальності за крадіжки десятьох громадян, серед яких один неповнолітній.

Про це повідомили у пресслужбі ГУНП.

Дії усіх фігурантів слідчі кваліфікували за частиною 4 статті 185 Кримінального кодексу України. За крадіжки, вчинені в умовах воєнного стану, їм загрожує від п’яти до восьми років ув’язнення за ґратами.

Вісім зловмисників з різних районів Одещини пробралися у домоволодіння односельців. Їхньою здобиччю стали особисті речі потерпілих, побутове та будівельне приладдя, металеві вироби, мобільні телефони, радіоприймач, велосипед та навіть піддон душової кабіни. Один з правопорушників – 15-річний підліток, який нещодавно досяг віку кримінальної відповідальності за даний злочин.

Ще одна фігурантка - мешканка Роздільнянщини, яка забрала з крамниці парфуми та косметику. А от неодноразово судимий за майнові злочини та зберігання наркотичних засобів житель міста Рені викрав у відвідувача автозаправки шість тисяч гривень, на які придбав мобільний телефон.

Більшість майна правоохоронці розшукали, його повернуть власникам після завершення необхідних слідчих дій.

© Одеська область: https://od.npu.gov.ua/news/kradizhki/na-odeshhini-policzejski-prityaguyut-do-vidpovidalnosti-za-kradizhki-desyatox-gromadyan-sered-yakix-odin-nepovnolitnij/



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW